You are not logged in.

... ... ... ...

Dear visitor, welcome to Gladiatus Ba. If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works. To use all features of this page, you should consider registering. Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process. If you are already registered, please login here.

zbica

imam ja dušu al se ne vidi od sisa

  • "zbica" started this thread
  • Send private message

1

Monday, October 17th 2011, 9:30pm

Opća pravila foruma

Pravila foruma

Ova pravila se mogu mijenjati, uređivati i biti dopunjena bilo kad. Vaša je odgovornost da pratite sve promjene.

Svaki prekršaj pravila Foruma (Ovdje postavljenih općih pravila i naravno posebnih pravila podforuma) može dovesti do upozorenja. Administrator foruma može banati korisničke račune na forumu ( u ekstremnim slučajevima čak i u igri i na IRC-u).

1. Korisnički računi, upozorenja i baniranja


1.1 Svaki Korisnik ima pravo registrirati i koristiti jedan korisnički račun, neovisno o tome na koliko servera igra. Višestruke registracije i korištenje više računa mogu dovesti do baniranja svih računa.

1.2 Trgovanje korisničkim računima nije dozvoljeno, bilo da se radi o nalozima u igri ili na forumu.

1.3 Ukoliko dijelite IP adresu s nekim molimo vas da to prijavite putem ticketa kako nebi bili kažnjeni. U prijavi navedite svoj nick i nick onoga s kim dijelite ip.

1.4 Ukoliko osjećate da ste nepravedno upozoreni, prvo kontaktirajte Moderatora koji vam je dao Upozorenje. Nakon toga, smijete kontaktirati SuperModeratora. Ako i dalje smatrate da ste nepravedno kažnjeni možete kontaktirati Administratora Foruma. U ekstremnim slučajevima imate pravo kontaktirati Team Menadžera. Njegova odluka je konačna i na nju nemate pravo žalbe. Poštujte hijerarhiju ili ćete biti ignorirani.

Sve žalbe na kazne idu isključivo preko ticket sistema, na forumu nema rasprava o kaznama.

2. Ponašanje na Forumu

2.1 Postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, moralno opasnog i uvredljivog sadržaja su zabranjeni na cijelom forumu.

2.2 Nije dozvoljeno postanje "key"-eva, "hack"-ova, "crack"-ova ili drugog materijala ilegalne prirode, uključujući ilegalne stranice za download i "warez". Rasprava o takvim stranicama će rezultirati upozorenjem.

2.3 Postanje sadržaja koji ne pripada temi ili nije vezana za forum (spam/offtopic) nije poželjna i može rezultirati upozorenjem ili banom. Jedina iznimka ovog pravila je forum Offtopic.

-Ovo uključuje i postove kojima je jedina svrha upozoravanje na kršenje pravila (Backseat Modding). Odluka o ovome je u potpunosti na voditeljima foruma.

2.4. Dozvoljena je jedna slika po potpisu. Potpisi smiju imati najviše tri linije teksta standardne veličine. Potpisi (Signatures) ne smiju premašivati slijedeće mjere:
visina: 200 px
širina: 530 px
50 kb


-Radi bolje informiranosti korisnika od strane tima , tim može imati veću sliku ili veći tekst u svom potpisu (sigu)

2.5. Slike se mogu dodati postu ali ne smiju premašivati slijedeće mjere:
visina: 400 px
širina: 400 px
i veličina ne smije biti veća od 100 kb za svaku sliku


-Moderatori mogu ukloniti svaku sliku za koju se ustanovi da je prevelika. Dozvoljeno je najviše 5 slika po postu. Veličina slika se odnosi na one slike koje su stavljene kao attachment, one koje su stavljene putem opcije insert image, a nalaze se na nekom hostu, forum smanjuje sam na dozvoljenu veličinu. Također moderatori zadržavaju pravo cenzuriranja threadova. Ovo će biti naznačeno u relevantnim postovima.

2.6 Flaming, Uvrede drugih korisnika i članova Teama i neprikladno izražavanje su kažnjivi na cijelom forumu.

2.7 Ponovno otvaranje teme koja je već bila zatvorena nije dopušteno. Ukoliko želite postati u toj temi, zamolite moderatora koji ju je zaključao da je ponovno otvori.

2.8 Oglašavanje i postavljanje linkova na druge "browser-igre" je zabranjeno na cijelom forumu, uključujući i Offtopic Forum. Linkovi na igre koje kao cilj imaju zbrajanje posjetitelja nisu dopušteni (linkovi za ugriz).

2.9 Službeni jezici foruma su hrvatski, srpski, bosanski, slovenski i makedonski. Molimo vas da se držite toga.

2.10 Spamanje smajlićima i sličicama nije dopušteno. Post smije sadržavati najviše 10 smajlića. Iznimke su moguće i ostavljaju se moderatoru na procjenu kada je moguće dopustiti više.

2.11 Lažno predstavljanje kao člana Teama (Ime, Avatar, Potpis) može biti razlog za Upozorenje a u ekstremnim slučajevima i ban.

2.12 Posthunting (postanje samo da bi se postigao veći broj postova) je razlog za Upozorenje, a u ekstremnim slučajevima i izravan ban. Ponovo postanje, a da nije odgovoreno na originalni post smatra se posthuntingom.Ukoliko ste nešto pogriješili ili zaboravili javite se nadležnom moderatoru.

2.13 Nije dozvoljeno postanje za banirane korisnike. Ukoliko to budete radili, možete biti kažnjeni. Jedine iznimke mogu biti oproštajni threadovi (uz dozvolu administratora foruma).

2.14 Pisanje isključivo velikim slovima (CAPS LOCK) smatra se vikanjem.Ovo se smatra kršenjem pravila pristojnosti na internetu.


Team zadržava pravo promjene pravila kada se pokaže potrebnim.
Korištenje foruma je privilegija a ne pravo. Administratori zadržavaju pravo da rade ono što misle da je najbolje sa forumom, uključujući banove.
This post has already been reported.